Izvor:
26.01.2017 u 07:13
0

Ne mogu jedno bez drugog: Tijana poručila pesmu za Dragana i izjavila mu ljubav na najlepši način! (video)

Par koji je svakako obeležio petu sezonu rijaliti programa "Parovi" svakako su Tijana Ajfon i Dragan Tošić.

Iako njihov odnos nije najidiličniji, da postoje emocije među njima, niko ne može da negira. Tijana je u više navrata istakla da ju je povredilo Draganovo ponašanje, ali, kako kaže, to je najverovatnije zbog okolnosti u kojima se nalaze.
U jedno trenutku oglasila se Draganova majka i prokomentarisala snajku, na zahtev voditeljke Anđele Lakićićević. Odmah potom Tijana je silno želela da se obrati svekrvi, uputivši joj srčane čestitke.

Odmah nakon razgovora sa gospođom Tošić, Tijana je poručila pesmu za Dragana i to ni više ni manje nego "Ja ću prva" od Cece Ražnatović, koja glasi:

– Ako treba da ogulim kolena, da ti priznam kol'ko sam te volela … – pevala je Tijana u glas.

Da poslušate ostatak reči pesme kliknite na video ispod:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter