Izvor:
26.01.2017 u 08:07
0

Čabarkapa se ŽENI? Učesnica otkrila zašto je ALEKSANDRA Subotić TUŽNA dok svi pevaju! (foto)

U rijaliti programu "Parovi" gledaoci mogu uživati zajedno sa učesnicima uz veselu žurku i emisiju "Poželi pesmu".

Naime, većina takmičara se cele večeri ludo provodi, a za neke je ovo, kako tvrde, najbolja žurka u vili od početka pete sezone.

Međutim, jedna takmičarka se svojim vidljivo lošim raspoloženje istakla. Iako poznata po vedroj naravi i slobodnom duhu, Aleksandra Subotić je večito prva kada je u pitanju zabava i dobar provod, ali večeras to nije slučaj.

Tijana Ajfon objasnila je zašto je Subotićeva neraspoložena:

– Odlično se zabaljamo večeras, prelepo nam je. Moje društvo večeras je totalno zanimljivo, što je kul. Ovde većina učesnika ne znam iz kog razloga nije raspoložena. Sutra, po nekim natpisima, Čabarkapa se ženi, zbog toga je Subotićka smorena, ali izvućiće se. Ali moje društvo je veselo: Dalila, Dragan, Dado. To je najbitnije – objasnila je Ajfonova.

Da saznate najaktuelnije događaje iz vile "Parova" ostanite uz happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter