Izvor:
26.01.2017 u 08:45
0

Ne zna se ko pije, a ko plaća: Ovi parovi su noćas prešli meru pristojnosti! (foto galerija)

Kao i svake srede u vili "Parova" vlada najbolja atmosfera na Balkanu. Naime, u emisji "Poželi pesmu" bend se pobrinuo za najbolje raspoloženje naših takmičara do sada.

Međutim, ono zbog čega se ova noć izdvojila u odnosu na druge je količina ljubavnih varnica koje su prštale na sve strane. Neki učesnici su noćas bili prisniji nego inače, a to su: Damir i Dalila, Dejan i Tijana, Stefan i Mirjana, Slađa i Miki Mećava i Miljana i Kralj.

Dok su se neki dosađivali, neki su se igrali igara zavođenja, a po misšljenju takmičara, ovo je jedna od nezaboravnih noći u vili "Parova".

Pogledajte na slikama ispod ko je briljirao u ovoj igri večeras:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter