Izvor:
28.01.2017 u 15:55
0

Novi detalji o bivšem dečku: Dalila posle nekoliko meseci priznala šta je VIDELA, pa je ISTERALA MLADENA iz stana!

Dalila Mujić gostovala je kod Miljane Kulić u emisiji gde je odgovarala na najintrigantnija i najškakljivija pitanja o svom životu i ljubavnoj vezi sa Crnogorcem Mladenom Vuletićem.

Iako Mujićevoj nije bilo drago što ponovo mora da se priseti tog perioda, ona je ispričala da je sa Teodorom Radoičić u dobrim odnosima jer nema potrebe da se bivše devojke ne druže.

Ne bih volela da razgovaramo o njemu, ali ako već insistiraš, onda ću reći ovo što imam. Moji fanovi znaju šta se desilo između nas. Ja sma bila njegova devojka, potom Teodora, mi smo prijateljice i to je okej. Ta osoba meni ništa ne znači još otkad smo izašli napolje, otkad smo presekli i kada mi se zgadio, zašto s ene bih družila sa njom. Izigrana sam i te kako. Bila sam varana dok sam bila u "Maldivima", ljudi su mi govorili, nisam verovala. Čak si me i ti pitala, rekla sam ti da sam sigurna da će me čekati. Mnogi su me informisali, nisam verovala. Kad sam izašla napolje, videla sam svašta. Kap koja je prelila čašu bile su poruke koje sam našla u njegovom telefonu dok je on spavao. Rekla sma da izađe iz stana, ja sam taj stan plaćala. Njegovi su u Zeti, bili smo tu sa njima, nisam tamo boravila jer su oni na selu. Osećala sam se iskorišćeno, izigrano, jadno, bedno, sve najgore kako sam mogla da se osećam – ispričala je iskreno ona.

Ostanite uz Happy televiziju i pratite nas na happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter