Izvor:
28.01.2017 u 21:55
0

Ovako je sve počelo: Aleksandra objasnila kako ju je Čabarkapa ZAVEO!

Aleksandra Subotić čija porodična drama je uzdrmala celu Srbiju, ispričala je otvoreno kako ju je otac njenog deteta zaveo i koje to njegove osobine su je najviše privukle. I dok publika popularnog rijaliti programa pomno prati ovu ljubavnu priču, Sandra s vremena na vreme otkrije neki novi detalj koji nikoga ne ostavi ravnodušnim.

Jedna od najlepših ujućanki u zemunskoj vili priznala je kako je po njenom mišljenju Aleksandar Čabarkapa u koga je bila toliko zaljubljena, na samom početku izgledao jako odbojno.

– Kada sam ga videla prvi put bio mi je odvratan, bahat i bezobrazan, ali neverovatno kako se u jednom momentu sve promenilo, upravo te stvari su me na kraju privukle – bila je iskrena Subotićeva.

Podsetimo, Aleksandar Čabarkapa za koga se spekuliše da je bio u vezi sa Ljubom Panotović, postao je zanimljiv široj javnosti zbog toga što je zaveo ćerku ove kik-bokserke dok je ona učestvovala u rijalitiju.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter