Izvor:
28.01.2017 u 22:32
0

Mladen je davna prošlost: Teodora otkrila sa kim iz „Parova“ bi želela da bude u vezi!

Teodora Radojčić koja je za veoma kratko vreme svojom autentičnom pojavom skrenula veliku pažnju na sebe, ne prestaje da nas iznenađuje. Devojka lepog lica, ali veoma žestokog temperamenta i oštrog jezika, uvek je spremna da svima iskreno kaže šta misli.

U ovoj ekipi "Parova" nismo primetili da se pojavio momak koji je zadobio njenu pažnju, ali zato postoji jedna žena sa kojom je Tea ostvarila posebno blizak odnos. Lepa crnka priznala je da ukoliko bi ona bila muško, bila bi fatalna za ženski rod, a devojka koja bi sigurno osvojila njeno srce je Krsitina Spremo sa kojom bi rado bila u ljubavnoj vezi. Pored Kristine, po njenim rečima i Dalila bi mogla da dođe u obzir.

Tea je još napomenula kako nikada ne bi mogla da bude vezi sa Aleksandrom Subotić jer bi je kako kaže ona „potpuno izludela“.

Podsetimo, Teodora je udata, a njen suprug se trenutno nalazi u zatvoru u Sremskoj Mitrovici, odakle se pre nekoliko dana telefonskim putem uključio u vilu i poručio joj da je podržava na putu do pobede, što je pokrenulo lavinu emocija, kako među ukućanima tako i u publici.

Prizor kako Tea plače nakon što je čula glas supruga, svakako spada u red onih trenutaka koji će sigurno obeležiti poslednuju sezonu "Parova".

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter