Izvor:
02.02.2017 u 02:16
0

Polako se odmotava klupko: Dalila priznala šta je radila sa bivšim učesnikom u KREVETU, on prebledeo!

Svađa između Dalile Mujić i Mlađana Jovanović još uvek traje, a kap koja je prelila čašu bila je kada je Mujićeva otkrila šta su ona i Jovanović radili u krevetu kada ga je "izbacio" Nikola Strahinić.

Dalila je pričala kako su se njih dvoje družili sa Draganom Tošićem i Tijanom Ajfon, a njih dvojica su se čak zvali i kumovima. Pošto je Mlađan pričao stvari koje se Dalili nisu dopale, ona je otkrila jedan detalj iz spavaće sobe.

Sećaš li se Dragane kad si se kao šalio, pa pitao šta mi radimo u krvetu? Mlađa mi je dodirivao tetovažu – pohvalila se Dalila, a Mlađan je vikao kako ona laže.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter