Izvor:
05.02.2017 u 05:25
0

Probila led: Sandra Meduza prva na „Vrućoj stolici“, gost je žestoko ISKRITIKOVAO zbog… (foto)

"Vruća stolica" je počela, a voditeljka Jovana Jeremić je poželela svim gostima dobrodošlicu i več prvu učesnicu stavila na ispitivanje.

Sandra Meduza je prva takmičarka koja će na vrućoj stolici odgovarati na pitanja gostiju, a ono što je svima zapalo za oko bile su njene pocepane, mrežaste čarape.

Stoga, stilista Vladimir Di Krupski je prokomentarisao starletin izgled.

Večeras se desio pičvajz. Ti si to napravila. Visoka si, lepa, imaš lepe kosti, možeš da budeš model. Platforme su odavno izašle iz mode, to je modni promašaj, dokazano je. To treba izbaciti. Čarape su pičvajz. U suštini, ovo gore može da se iskoristi u drugoj kombinaciji. Obrve su dobre, dobar oblik, ali loša boja – bio je Di Krupski bez dlake na jeziku.

On je dodao da bi je uzeo za modela, ali da napravi kratku rekonstrukciju.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter