Izvor:
05.02.2017 u 05:38
0

Bez dlake na jeziku: Novinarka otkrila šta joj je Meduza rekla u jednom INTERVJUU, starleta se jedva odbranila! (foto)

Novinarka "Kurira" Marija Dejanović pitala je Sandru Meduzu zašto je rekla da bi volela da nađe nekog biznismena koji će da joj kupuje stvari i da je vodi na putovanja, a ipak ima ozbiljnu vezu.

Predomislila sam se, to sam prvo htela, ali sada ne. Ja se oduvek ovako oblačim, rekla sam da hoću da se ugledam na Soraju, ali eto. Hoću da budem prirodna, neću da radim silikone, samo ću zube da uradim kada izađem iz rijalitija – bila je iskrena Meduza.

Gosti su komentarisali Meduzine fotografije na Instagramu, a ona je obećala da ih više neće biti.

Oko četrnaest sam počela da se skidam, ozbiljnu vezu sam imala sa šesnaest godina. U Zrenjaninu nema ozbiljne ličnosti, zato sam se skidala, d abudem poznata. Ali promeniću te slike – obećala je Meduza.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter