Izvor:
05.02.2017 u 05:54
0

Novinarka otkrila DETALJE Čabarkapine svadbe: Evo šta je Ljubina ćerka rekla kada je čula da je mladoženja PLAKAO i da je obećao ŽENI da…

Novinarka Marija Dejanović saopštila je Aleksandri Subotić da je bila ispred Centalnog zatvora kada se Aleksandar Čabarkapa ženio sa Klaudijom, pa je pitala Ljubinu ćerku kako se ona oseća povodom toga.

Uslikali smo ih ispred Centralnog zatvora, prisustvovalo je dosta ljudi. On je juče ili prejuče imao bračnu posetu. Venčali su se, bila je njena majka, njihova deca, kumovi. On je plakao na venčanju, tako sam čula, i da je rekao ženi da od današnjeg dana ne pravim sranja – izjavila je novinarka.

Aleksandar je već bio oženjen tom ženom u opštini. Izjavila sam da se osećam povređeno i izdano, trudim se da me ta tema ne dotiče. Na venčanje gledam ironično. On se i pre nekoliko godina njoj zakleo na vernost, pa je dobio sa mnom dete. Što se tiče bračne posete, ona je prvu bračnu noć spavala sama – rekla je ona.

Aleksandra je dodala da njeno dete treba da bude u kontaktu sa svojim ocem, ali da nju on ne zanima.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter