Izvor:
05.02.2017 u 07:28
0

Potresna ispovest Jelene Krunić: „Otac mi boluje od NEIZLEČIVE bolesti, niko ne zna KAKO MI JE!“

Posle Aleksandre Subotić, na vrućoj stolici našla se i go go igračica Jelena Krunić koja je po prvi put govorila o nesreći koja je zadesila nju i njenu porodicu.

Naime, Jelenin otac boluje od neizlečive bolesti, pa je igračica pričala o svom preseljenju u Čačak i od tome kako se ona oseća.

Otišla sam nakon "Parova 4" na dva dana, a ostala sam sedam meseci. Mama me pozvala i rekla da je tati loše, a da on neće da ide kod lekara. Plakala sam, molila ga da ide. On je hteo tamo da ostane, čekao je čačanske rezultate. Nisam želela ničije sažaljenje. Pored mog dečka koji je čak i kupio jedan deo lekova za mog oca, ta cela dijeta je preko 3000 evra. Zato sam ušla ovde, između ostalog, da zaradim par hiljada evra i da se malo sklonim jer mi je mnogo loše – priznala je ona.

Jelena je objasnila da je nekako uspela da ubedi oca da ode na VMA, a doktori su rekli da ne može da se operiše.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter