Izvor:
05.02.2017 u 08:09
0

Prošlost je i dalje prati: Tijana priznala da je htela da SEČE VENE zbog fudbalera Vladimira Stojkovića!

Tijana Ajfon je na "Vrućoj stolici" priznala da je dugo patila zbog jednog fudbalera i da zbog toga nije želela javno da se eksponira.

Nekad se setim, ali sam zaista bila zaluđena njim. To najbolje znaju novinarke, eto Ivana iz "Telegrafa" je imala neke slike koje nikada nije objavila – rekla je starleta.

To je bilo pre godinu dana, radi se o nekim njihovim zajedničkim slikama. Nisam ih objavila jer je bila dobra, mislila je da će sve to da propadne – rekla je novinarka.

On je bio odlepio za Tijanom, mada nikada javno nije želeo da prizna da je bio sa njom. Priznala je da je davno, kad je bila klinka, sviđao joj se Vladimir Stojković i kada se on ženio, htela je da seče vene. Ali nije bila sa njim, da se zna, nego sa drugim fudbalerom – dodala je novinarka "Kurira".

– Ušla sam ovde i saznala da je veren sedam meseci. Sada nemam šta da pričam o tome, letos nisam želela da se pojavljujem u medijima, a sada kada sam ovde, znači da je zaboravljeno – završila je Tijana.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter