Izvor:
05.02.2017 u 08:57
0

Providna bluza, a ispod nje – BRADAVICE: Mirjana je večeras definitivno PROMAŠILA stajling! (foto)

Mirjana Praizović večeras je svakako bila na meti stiliste Vladimira Di Krupskija koji nije mogao a da ne komentariše stajling učesnice iz Laktaša.

Stilista je komentarisao izgled pojedinih učesnica, a među njima se našla i Mirjana koja je obukla šarene helanke, crne lakovane čizme i providnu bluzu ispod koje nije imala ništa.

Njoj su se nazirale bradavice ispod bluze, a stilista je ocenio da Mirjana nije loše obučena, ali bi eventualno promenio bluzu koja se ne uklapa u ovaj stajling.

Ipak, titulu najlepše odevene devojke u vili za večera sponela je starleta Tijana Ajfon koja je, kako kaže, na sebi imala odevne komade u vrednosti od oko 7000 dinara.

Takođe, i Dalila Mujić je pohvaljena za stajling, ali je više dobila podršku za stav i mišljenje koje često ističe u rijalitiju.

Ostanite uz Happy televiziju i pratite nas na happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter