Izvor:
05.02.2017 u 09:18
0

Stilista ODLUČIO: Ova učesnica DEFINITIVNO izgleda kao MILION DOLARA! (foto)

Stilista Vladimir Di Krupski bio je gost u večerašnjoj emisiji "Parovi na vrućoj stolici", pa je, bez dlake na jeziku, komentarisao stajlinge učesnica šou programa.

On je Mirjani Praizović rekao da ne izgleda loše, ali da bi promenio bluzu na njoj koja je inače bila providna, a ispod koje nije imala ništa, dok je za Sandu Meduzu rekao da izgleda jeftino.

Jelena Krunić je dobila velike pohvale za svoj izgled, kao i Dalila Mujić. Međutim, starleta Tijana Ajfon ponela je titulu najlepše obučene devojke u vili. Ona je imala crne pantalone i crnu majicu na bretele što se svidelo stilisti jer je, kako kaže, izgledala svedeno.

Gde god sam je video, na nekoj promociji, u izlaksu ili na ulici, ona je uvek obučena po meri – pohvalio je on.

Ostanite uz Happy televiziju i pratite nas na happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter