Izvor:
10.02.2017 u 07:01
0

ĆUTALA JE O TOME, ALI JE ASTROLOG OTKRIO: Ljuba Pantović je bila ubica!

Astrolog Božidar Popović rekao je Ljubi Pantović da je ona bila ubica u prošlom životu i da joj je Bog uzeo baku kako bi uvidela kako je to kada nekome uzimaš nekoga.

Imaš problem sa sobom. Nisi bila ni ove religije ni ove nacije. Tvoja ćerka dok god je s tobom, radi tebi na štetu. Njoj nikada ne može biti dobro, to je nenamerno. Ali ne kapiraš da ona sama sebi radi na štetu. Ti ne sprečavaš gašenje svoje porodice prezimenom. To je odluka Boga. Ti si po svom datumu rođenja nekog ubila. Bog ti namesti da nekog ubiješ. Sama si rekla da si izgubila baku koju si mnogo volela. Bog je uzeo baku da bi videla kako je to kad nekog uzmeš. Ti si ubica iz ranijih života, iz verskih ili nacionalnih ubeđenja. Ti ćeš u narednih sedam noći sanjati neke sekvence jer ja pokrećem snove iz prošlih života – rekao je astrolog.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter