Izvor:
10.02.2017 u 07:51
0

SVI U IŠČEKIVANJU: Astrolog već sat vremena u spavaćoj sobi primenjuje regresoterapiju na Aleksandri! (FOTO)

Božidar Popović, astrolog koji se bavi regresijom, izazvao je veliko interesovanje učesnika šou programa "Parovi".

Naime, on je svim takmičarima na osnovu datuma i godine rođenja govorio šta su bili u prošlom životu, čega treba da se čuvaju, a čemu da streme. Nakon toga, Božidar je otišao u spavaću sobu sa Aleksandrom Subotić, Ljubom Pantović i Ksenijom Kranjec kako bi na njima primenio regresiju.

Za to vreme, Dejan Stević Čombe, bioenergetičar radio je tretmane ostalim učesnicima, a režija je s vremena na vreme na plazmi prikazivala šta Božidar radi u sobi.

Za sada, on tretman nije završio iako je prošlo već sat vremena od tada.

Ostanite uz Happy televiziju i pratite nas na happytv.rs kako biste videli šta će se na kraju desiti sa Aleksandrom i ostalim učesnicama.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter