Izvor:
17.05.2016 u 19:16
0

RUŽICE VELJKOVIĆ, ČUVAJ SE: U vilu „Parova“ ULAZI…

Student završne godine na Fakultetu za kulturu i medije u Beogradu Nikola Šćepanović prijavio se za "Audiciju" jer je nezaposlen, pa se nada da će mu učešće u "Parovima" doneti materijalnu sigurnost.

Imam ženu i dete od šest meseci, ne bi mi bilo pravo da ostanem dugo, ali ovo je sve zbog dobiti. Žena me podržava i veruje mi u potpunosti. Što se tiče učesnika, ne poznajem nikog iz Crne Gore, tako da ne znam d ali će mi Mladen, Marko i Anđela dati glas. Nisma ništa pripremio, sve će biti spontano – istakao je on.

Nikola je rekao da je počeo da gleda rijaliti samo zbog Zmaja koji ga redovno zasmejava, ali da mu nije on favorit.

Najviše gotivim Mladena jer je naiskreniji, najdobrodušniji. Za svakog od njih imam dva mišljenja, a sve zavisi od njih koje žele d ačuju. Objektivno, Ružica je najveći manipulator. Poigrala se sa osećanjima onih koji su hteli da joj budu prijatelji. A subjektivno je moje mišljenje daleko gore. Godinu ipo dana gledam šou, čekam trenutak da svima kažem šta mislim o njima – rekao je Šćepanović.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter