Izvor:
13.02.2017 u 13:46
0

NIJE OSTALA RAVNODUŠNA NA LAŽI U MEDIJIMA: Oglasila se vanbračna ćerka Mikija Mećave i otkrila pravu istinu o odnosu sa ocem! (FOTO)

Pevač Miki Mećava učesnik je aktuelne sezone “Parova“, a pred njegov ulazak u rijaliti polemisalo se o tome ima li vanbračnu ćerku Mariju i u kakvim je odnosima sa njom.

Miki je Mariju dobio u vanbračnoj vezi sa ženom koja je u to vreme pevala sa njim u bendu. On je priznao na "Vrućoj stolici" da se čuje sa ćerkom, ali da njena majka to ne zna. Takođe, pevač je istakao da nije plaćao alimentaciju jer, kako tvrdi, nije bilo potrebe za tim.

Marija ima ćerkicu Magdalenu, živi u Trapaniju na Siciliji, a nakon raznih pisanja medija o navodnom odnosu sa njenim ocem, i ona je osetila potrebu da se oglasi na tu temu i iznese pravu istinu.

Poruku je ispisala na Fejsbuku, a evo i šta je poručila, kako javnosti, tako i ocu Mikiju:

Happytv.rs
Foto: Facebook/Marija Marinković

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter