Izvor:
15.02.2017 u 06:10
0

U emisjiji „Ispovest“ Gasttozz otkriva: Predvideo sam maminu smrt! (foto)

Nenad Marinković Gasttozz iznenadio je sve stanare najpopularnije vile na Balkanu ulaskom, kao i otkrivanjem najintimnijih detalja iz svog privatnog života u emisiji "Ispovest!".

Naime, prethodnih meseci sve ljubitelje ovog rijaliti formata potresla je priča o gubitku najpopularnijeg učesnika i pobednika rijaliti programa "Parovi".
Naime, Nenad je izgubio najveću ljubav i podršku u životu, mamu Gocu, a večeras je odlučio da po prvi put javno progovori o najvećem šamaru koji mu je život pružio, kako i sam kaže:

– Nekoliko dana pre nemilog događaja imao sam neprijatne snove. Zapravo, šta se desilo u sredu, ja sam sanjao grob.
Nikome nisam želeo da ispričam taj san, jer nisam želeo da slutim. Imao sam neki loš osećaj, ali nisam hteo da mislim na to. Što je najgore, mama je otišla u sredu, taj dan kada sam ja to sanjao, dakle, ja sam to predosetio. Tada sam se i izdrao na Zoricu, bili smo tada u vezi, rekao sam joj: ,,Zbog tebe sanjam mamin grob!". U petak sam, zatim, ustao u 7 ujutro sam od sebe, a trebao sam da ustanem u 11h. Onda sam mami napisao: "Mama, pošalji mi poruku da se čujemo." Nisam dobijao nikakav odgovor. Vidim kad je bila poslednji put onlajn i nešto mi nije kako treba. Potom sam krenuo za Sloveniju i dešavale su se neverovatne stvari. Vozim autoputem i vidim maglu, pa Sunce, pa opet vidim maglu, pa opet Sunce. Zatim stižem do aerodroma koji se zove " Gorica", a moja mama se zove Gorica. I sad vozimo i… Neverovatna stvar se dešava, nije mi dobro dok pričam… Vozim i vidim tablu na kojoj piše "Gorica" i pored toga stoji strelica na gore … "
– ispričao je Gasttozz svoju potresnu životnu priču i rasplakao sve u vili.

Da saznate sve detalje iz najpopularnije vile na Balkanu, ostanite uz happytv.rs!

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter