Izvor:
15.02.2017 u 06:36
0

Gasttozz odgovara na pitanja učesnika: Evo zašto je dobio nadimak Gasttozz! (foto)

Bivši učesnik i pobednik rijaliti programa "Parovi" Nenad Marinković Gasttozz iznenadio je region ponovnim ulaskom u rijaliti koji ga je proslavio, kao i odgovaranjem na najintimnija pitanja iz svog života u emisiji "Ispovesti".

Nakon što je odgovorio na najšokantnija pitanja o vezi sa Zoricom, odnosu sa Ružicom Veljković, kao i o smrti majke, na red su došla pitanaj učenika.

Biba Struja je upitao bivšeg pobednika otkud mu nadimak Gasttozz?

Gasttozz mu je odgovorio:

– To je kombinacija ječi gastarbajter. To su ljudi koji odlaze iz svoje zemlje u tuđu, kako i zaradili i poslali svojima. Tako sam ja to smiksao i otud nadimak Gasttozz, koji je prvobitno upotrebljen za moj Youtube kanal – objasnio je Nenad.

Da saznate najaktuelnije detalje iz najpopularnije vile na Balkanu, ostanite uz happytv.rs!

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter