Izvor:
15.02.2017 u 07:41
0

POKAJALA SE: Evo zbog čega je Dalila lila suze čitavu noć! (foto)

Večeras je u vili "Parova" veliku pometnju napravilo pojavljivanje Nenada Marinkovića Gasttozza.

Naime, Gasttozz je u emisiji "Ispovest" otkrio najintimnije detalje iz privatnog života. U jednom trenutku ispričao je traumatičnu priču o smrti majke Goce, koja je potresala Balkan mesecima.

Najemotivnija je bila Dalila Mujić koja je čitavu noć plakala. Kada ju je voditeljka Bojana Ristivojević upitala učesnicu zbog čega cele večeri plače, ona je odgovorila:

– Ponosna sam na Gasttozza. Pokajala sam se za to što se dešavalo i pred finale i prije finala i za mnoge stvari. Mene ne zanima da li će on da oprosti ili neće, meni je bitno da sam ja skinula taj teret. Kad sam drugi put ušla u "Parove", ja sam u stvari bila u konfliktu sa Zoricom, a on se tu uvek mešao. Dakle, nas dvoje smo se najviše svađali zbog Zorice. Ja bih voljela da nam se Gasttozz priključi ovdje, ali znam da je to sada nemoguće jer je on sada uspješan, nas obične smrtnike je zaboravio. Mogu samo da mu poželim sreću u daljem životu – rekla je Dalila, nakon što se pribrala od sve priče koju je Nenad ispričao o smrti majke.

Da saznate aktuelna dešavanja iz rijalitija "Parovi" ostanite uz happytv.rs!

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter