Izvor:
15.02.2017 u 07:54
0

PADAJU MASKE: Učesnik otkrio koja dva takmičara imitiraju Zoricu i Gasttozza kako bi došli do pobede! (foto)

Bivši učesnik i pobednik rijaliti programa "Parovi" Nenad Marinković Gasttozz napravio je pravi bum, nakon što je odlučio da svoju životnu ispovest podeli sa milionskim auditorijumom.

Naime, u emisiji "Ispovest" po prvi put ispričao je sve detalje iz privatnog života, koje su toliko zanimale Gasttozzove fanove, kao na primer da li je i dalje u vezi sa Zoricom, da li se pomirio sa Ružicom Veljković i kako se osećao nakon smrti najveće podrške, majke Goce.

Nakon Gasttozzove ispovest, Nikola Strahinić je iskoristio priliku da progovori i raskrinka neke učesnike. Pitao je Gasttozza:

– Da li znaš koji učesnici iz vile pokušavaju da oponašaju tebe i Zoricu Dukić? Dalila i Dado su shvatili da ste vas dvoje mnogo dobar model, te su odlučili da ga slede kako bi došli do pobede. Ja znam da si ti rekao Dadu šta da radi sa Dalilom kako bi pobedio – objasnjava Strahinjić.

Dado i Dalila su bili u neverici, učesnica mu je rekla da mu ovo nikada neće oprostiti.

Da saznate aktuelna dešavanja iz rijalitija "Parovi" ostanite uz happytv.rs!

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter