Izvor:
15.02.2017 u 08:57
0

ŽELEO DA ISPADNE FACA: On je jedini učesnik koji se suprostavio Gasttozzu! (foto)

Bivši učesnik i pobednik rijaliti programa "Parovi" Nenad Marinković Gasttozz napravio je pravi bum, nakon što je odlučio da svoju životnu ispovest podeli sa milionskim auditorijumom.

Naime, u emisiji "Ispovest" po prvi put ispričao je sve detalje iz privatnog života, koje su toliko zanimale Gasttozzove fanove, kao na primer da li je i dalje u vezi sa Zoricom, da li se pomirio sa Ružicom Veljković i kako se osećao nakon smrti najveće podrške, majke Goce.

Iako su svi takmičari sa zadovoljstvom prihvatili Gasttozza i pomno pratili svaku njegovu reč, on je jedini ušao u verbalni duel sa bivšim učesnikom.
U jednom trenutku su se dotakli novinskih natpisa i aktulne teme o Čabarkapi, na šta je Mili žestoko odreagovao i vikao na Nenada:

– Gastarbajteru! Ti si za mene Gastarbajter! Da li ti uopšte znaš ko je Čabarkapa? Da li si ti svestan da su zahvaljujući Čabarkapi i mama i ćerka u rijalitiju? Vidi, sine, kad si došao ti u Beograd? Koliki ti je radni staž ovde? On je za tebe gospodin – vikao je Mili na Gasttozza i neprestano ponavljao ista pitanja.

– On je jedini koji je kao imao neka mudašca da mi se suprostavi. Hoće da me iznervira, hoće da me isprovocira, kao da sam ja od juče u rijalitiju… – objasnio je Marinković Milijevu nameru.

Da saznate aktuelna dešavanja iz rijalitija "Parovi" ostanite uz happytv.rs!

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter