Izvor:
20.02.2017 u 06:51
0

SKRIVENI LJUBI POSTAVIO NEZGODNO PITANJE: Kada je ovo čula, Pantovićeva vrištala od besa!

Skriveni je i ove večeri napravio pometnju u vili "Parova".

Nakon emotivne ispovesti Ljube Pantović, on se ubrzo javio da prokomentariše kako je Ljuba patetična i da namerno privlači pažnju.

Ali to nije bilo sve.

-Zašto kao vrhunski sportista nisi prihvatila da radiš u školi a ne da doživiš da danas budeš u rijalitiju? O kakvim uspesima ona priča? Zašto si ćerku isterala iz kuće, i to obe ćerke? Gde je taj njen ugled? – pitao je Skriveni.

Ljuba je na to imala jasan odgovor.

– Dragi Skriveni, ja od 2004 radim kao personalni trener. Završila sam za to Madridsku akademiju. Između ostalog imam dozvolu da radim kao telohranitelj u više država sveta. Takođe ja sebi mogu da dozvolim neku pauzu.-rekla je ona.

Podsećamo da je u toku izbacivanje, tako da ostanite uz Happy televiziju i saznajte ko će večeras napustiti vilu!

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter