Izvor:
21.02.2017 u 03:22
0

MOŽE MAJKA DA IM BUDE: Nakon što je Dado iskulirao, Smilja se nabacivala i Nikoli!

Otkada je u popularni rijaliti “Parovi” ušla nova takmičarka profesorka hemije Smilja Janković, strasti u vili se ne smiruju. Uprkos tome što je starija od većine učesnika za nju nema tabu tema i veoma je otvorena kada su u pitanju muško – ženski odnsi. Nakon što je pokušala da zavede Damira Solomuna rekavši mu da ostavi Dalilu i “smuva” se sa njom, vrlo brzo prešla je i na Nikolu Strahinjića.

Skini se i čekaj me u sredu na žurci, voziću te celu noć – rekla je Smilja,na šta je Nikola dao lascivan komentar.

Ako ja tebe krenem da vozim ići ćeš u rikverc do Makedonije – rekao je on.

Nikola se nakon toga hvalio veličinom svog polnog organa i priznao da bi imao seks sa Smiljom, ali samo ako bio bio pijan jer mu se pod drugim okolnostima ne bi dopala.

Kada se ti i ja dohvatimo, uh, koliko godina ti imas, možeš majka da mi budeš. Svi ćete dobiti pozivnicu kada ja budem imao seks sa Smiljom u tuš kabini – rekao je Nikola, a nama ostaje da vidimo hoće li se za ovu predstavu tražiti karta više.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter