Izvor:
21.02.2017 u 06:04
0

LJUBINA ISPOVEST RASPAMETILA SVE: Pantovićeva bila na pravom policijskom poligrafu, a evo i zbog čega! (foto)

Večeras u najgledanijem rijaliti programu u emisijiji "Poligraf", odgovore na najintimnija pitanja iz privatnog života davaće Jovan Racić poznatiji kao Gambino.

Ničim izazvana Ljuba Pantović odlučila je da isprična intrigantni detalj iz svog života. Naime, učesnica je odlučila da podeli sa milionskim auditorijumo da je svojevremeno bila na pravom policijskom poligrafu:

– Ja sam bila na pravom policijskom poligraf i tada mi je to bilo smešno, jer sam ga ja tražila iz radoznalosti, zanimalo me je šta je to za šta se oni toliko hvataju i čupaju. Tada me je glavni šef optužio da lažem, a ja sam tražila uvid u rezultate. Nije želeo da mi da. Tada sam bila svesna da su igrarije u pitanju i da su to sigurno rezultati koji njima nisu išli u prilog. Ja sam zapravo prošla taj poligraf, a on je počeo da se smeje. To su u stvari sve neke igrarije, koje možeš, a i ne moraš da igraš – ispričala je Ljuba.

Da saznate najaktuelnija dešavanja iz vile "Parova", ostanite na happytv.rs!

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter