Izvor:
19.05.2016 u 20:47
0

PRODUKCIJA DALA JOŠ JEDNU ŠANSU: U vilu ulaze NAJBOLJI DRUGOVI samo zbog… (FOTO)

Današnja "Audicija" biće nešto drugačija nego ovih dana! U luksuznu vilu "Parova" ulaze najbolji drugovi, Marko Kovačević iz Nove Pazove i Danilo Milojčić iz Crne Gore koji nisu imali sreće jer ih učesnici nisu izglasali. Međutim, produkcija je dala još jednu šansu kandidatima, pa će se oni u 16 časova ponovo predstaviti stanarima vile.

– Evo mene ponovo iako to niste očekivali. Došao sam čak iz Nove Pazove i nadam se da ću sada proći. Nisu glasali za mene jer su u meni videli konkurenciju. Glasali su za momka koji nije tri reči rekao. Gasttozz je okupio 5-6 momaka jer je onaj koji je prošao burazengija. Ja sam Grešnik i ne pripadam nijednom klanu. Nisam ništa spremio, ali jači sam nego ikad. Samo ću ih pitati zašto nisu glasali za mene. Kad su bile reklame, Marko i Mladen su pričali s amnom, mislio sam da će mi dati glas, ali nisu. Devojke su sve glasale za mene, znao sam da će pasti na moj izgled. IZŽznenadio me i Limeni što me nije podržao. Tražiću im odgovore – rekao je Marko Kovačević, poznatiji kao Grešnik.

Danilo je takođe prokomentarisao svoje prvo pojavljivanje u rijalitiju.

– Iznenadio me Marko, mislio sam da će glasati za mene jer sam iz Crne Gore. Anamarija me iz početka razočarala jer su joj pogrešno preneli. Ja nju obožavam, a ona je shvatila da je ne gotivim. Ona i Maca su mi legende. Možda sam pogrešio što sam bio previše iskren, ali takav sam. Ne mogu nikome da se uvlačim. Nemam nikakvu taktiku za danas. Pitaću ih šta im se ne dopada kod mene. Voleo bih da obojica ostanemo u vili, ali ako jedan od nas pobedi, biću najsrećniji, jer moj drug mi nije konkurencija – istakao je Danilo.

Njih dvojica bi voleli da zajedno uđu u vilu na jedan dan, s obzirom na to da se ne razdvajaju.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter