parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

NE PAZI NA PONAŠANJE: Fanovi tvrde da su RUŽIČINI roditelji BESNI na nju zbog... (FOTO)

Ružica Veljković sinoć je bila, prema rečima nekih u kući, previše opuštena. Kao i svi takmičari, Veljkovićeva je đuskala iz bend "Posebno izdanje" i sjajne pevače koji su ostali u vili do kasno u noć.

Ružica je igrala sa svima ispred benda, a u jednom trenutku plesala je sa Gasttozzom koji je u jednom trenutku podigao Veljkovićevu i vrteo je u krug. Ona ga je obuhvatila nogama, a on je vrteo i vrteo...

Sve bi to bilo u redu, da se Ružičini fanovi koji se predstavljaju na društvenim mrežama kao "Hijenice" nisu pobunili. Naime, oni su pisali kako Ružica ne sme sebi da dozvoli druženje sa Marinkovićem sa kojim je nekoliko puta bila u verbalnom konfliktu. Takođe, zameraju joj što je sa njim previše bliska ovih dana, kao da se ne seća, kako pišu Hijenice, šta joj je on uradio.

- Njen otac je lepo rekao da izbegava bliskost sa Gasttozzom, zašto to sebi radi? Ljudi, moramo da se uključimo i da joj kažemo da beži od njega. On se šlepa uz Ružicu jer zna da je ona jak igrač. Moramo joj to nagovestiti. Inače, naljutiće se roditelji na nju, ionako su razočarani zbog onog klipa kada je pušila cigarete u kupatilu - napisali su fanovi.

Podsetimo, Ružica i Anamarija su pre nekoliko dana krišom pušile cigarete u kupatilu, a spekulisalo se da su roditelji ljuti na Ružicu zbog toga jer ona navodno ne puši.

 

 

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Sreda
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:10 Letnji kamp - Buđenje
11:40 TOP - SHOP
11:55 Vesti
12:05 Letnji kamp - Live
12:55 Vesti
13:05 Letnji kamp - Live
14:00 Čađava mehana
15:30 Posle ručka
17:30 Telemaster
18:10 Kviz: Naslovna strana
18:35 Upoznajte Parove
21:00 Jedna pesma, jedna želja
22:30 Letnji kamp - Veče sa poznatima
02:30 Posle ručka (R)