Izvor:
01.03.2017 u 23:41
0

„CELA SRBIJA ZNA DA LAŽEŠ!“ U program se javila gledateljka, pa otkrila šokantne detalje o Ljubi!

Učesnica Ljuba Pantović već duže vreme nalazi se na udaru medija zbog uzbudljive porodične drame, koja se pretvorila u pravu "sapunicu". Uprkos tome što je pod velikim pritiskom javnosti, poznata kikbokserka odbija da prizna kako je bila u vezi sa Aleksandrom Čabarkapom, ocem deteta njene ćerke.

Čabarkapa je navodno zaveo Ljubinu kći Aleksandru Subotić, dok je ona bila u rijalitiju. Nedavno se na internetu pojavio i snimak koji potvrđuje ove glasine, ali bez obzira na sve, Pantovićeva ostaje čvrsta pri svom stavu da sa Aleksandrom Čabarkapom nije imala emotivni odnos. Jednoj gledateljki je očigledno prekipelo pa se javila u program i otvoreno poručila Ljubi.

Ljubo, ne možeš da nas pređeš,dosta nam je tvojih laži, cela nacija zna da lažeš – rekla je gledateljka, na šta joj je Ljuba poručila kako bi volela da se svi oni koji je osuđuju nađu u njenoj koži barem dva dana i prožive ono što ona i njena ćerka proživljavaju poslednje četiri godine.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter