Izvor:
06.03.2017 u 02:58
0

PRAVO U CENTAR: Gledalac pritisnuo Aleksandru, ona priznala šta je radila u izolaciji sa Davidom!

Večeras je počelo još jedno "Izbacivanje" u luksuznoj vili "Parova", a pre nego što će biti otvorena tabela sa glasovima publike, voditeljka Bojana Ristivojević najavila je pitanja gledalaca na Fejsbuku.

Prvo pitanje bilo je za Aleksandru Subotić, a ono je glasilo:

Da li si sa Davidom samo iz osvete Čabarkapi?

Ljubina ćerka je počela da se smeje, a potom je odgovorila na pitanje.

David i ja smo samo drugari, vratila sam se bez karmina sinoć jer sam urezivala svoje ime na zid. U međuvremenu je naišao David i eto. Ostalo je karmina na zidu ako mi ne verujete – pravdala se ona.

– Mi imamo snimak iz izolacije na kom se vidi da niste drugovi. Molim režiju da do kraja večeri pripremi taj snimak – rekla je voditeljka, a učensici "Parova" su počeli da skandiraju.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter