Izvor:
08.03.2017 u 18:32
0

MILI ŠOKIRA I ZA 8. MART: Evo koga poredi sa ženama!

Nikola Strahinjić i Miljana Kulić ćaskaju sa voditeljkom Zagom, o ženama povodom 8. marta.

Mili Radosavljević se uključuje i kaže da voli kad mu žene ne prodaju fore. Mili kaže da nikada nije osuđivao žene. Nemanja Tigar se uključuje u priču i započinje žustriji razgovor sa Milijem oko odnsa sa ženima.

Mili navodi primer njegove babe i poredi je sa ženama, kako je to nekada funkcionisalo, i navodi internet kao glavni uzrok koji je promenio odnos među ljudima i žene. Tvrdi da je sve brže, praktično.

"Ja u moje vreme nisam mogao da radim ono, što neka deca rade danas, da nosi mobilni telefon", tvrdi Mili. Zaga ga dopunjuje, da u to vreme ni nije bilo mobilnih telefona i pita ga kakve veze ima njegova baba sa tim.

Mili tvrdi da Miljana ima kompleks niže vrednosti, ona mu odgovara da on to ima.

HappyTv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter