Izvor:
08.03.2017 u 23:17
0

VEČERAS ĆE SE GOSTI SMENJIVATI KAO NA TRACI: U „Upoznajte Parove“ dolazi najkontroverznija bivša učesnica koja ekskluzivno otkriva…

Kao što ste već navikli i ove srede od 18:30 očekuje vas još jedno izdanje emisije "Upoznajte Parove".

U goste kod voditeljke Jovane Jeremić dolaze: kikbokserka Ljuba Pantović koja je napustila rijaliti šou pre tri dana, Hrvoje Kovač, glumac iz "Kursadžija", novinarka Sanja Arsić, sestra fudbalera Nikole Lakića, pevač Ljuba Aličić, Goca Komnen i Ivana Šasić.

Uz mnogo muzike, smeha i pozitivne energije "Parovi" će provesti i ovo popodne, a verujemo da im pojedina pitanja gostiju neće naročito pogodovati.

Novina u ovoj emisiji jeste da će trajati do 22 časa, a gosti će se smenjivati u dva dela.

Kakve su se to nove ljubavi desile u vili, na čijoj su strani gosti i kako komentarišu izlazak Ljube Pantović iz vile, saznajte večeras od 18:30 uživo na Happy televiziji.

Takođe, Ljuba će pred kamerama Happy televizije otkriti šta joj je verenik rekao kada je izašla, kako je posavetovala ćerku koja je ostala u vili "Parova" i da li je zadovoljna svojim učešćem.

Naravno, to nije sve. Gledaoci će moći uživo da se uključe u emisiju na broj 011/377 82 55.

Ostanite uz happytv.rs i pratite sve o najaktuelnijim događajima.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter