Izvor:
19.03.2017 u 03:11
0

BEZ DLAKE NA JEZIKU: Goca Božinovska napala Skrivenu u studiju zbog…

Pevačica Goca Božinovska gost je u večerašnjoj emisiji "Upoznajte Parove", a kako je već učestvovala u jendom rijalitiju, nije joj bilo teško da prokomentariše učesnike.

Ona je pohvalila Miljanu Kulić za izgled, ali je žestoko iskritikovala skrivenog takmičara koji se povremeno uključuje u program.

– Ovaj Skriveni udavi ljude. On vređa, to je žalosno. Ništa ga ne razumemo, okomi se na neke pojedince, koja je to fora? – rekla je Goca, a tajanstveni se posle nekoliko trenutaka uključio u emisiju.

Šta sam ja rekla ružno? Nemoj da lažeš da vređam nekog – rekla je tajanstvena takmičarka.

Nemaš prava da kažeš nekom da je debeo. To je nečije pravo. Ovo je banal, vidim Vesnu, pa sam se setila toga – odgovorila joj je pevačica.

Ja sam učesnica – ponavljala je Skrivena.

A što te ne nominuju? Kakva si ti učesnica? – govorila je Božinovska, a potom poručila učesnicima da nominuju tajanstvenog.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter