Izvor:
19.03.2017 u 04:39
0

„VRUĆA STOLICA“ SE UVELIKO ZAGREJALA: Novinari pitali Davida kakva je Aleksandra u seksu, evo šta je odgovorio!

"Vruća stolica" u vili "Parova" je počelo, a na njoj s eupravo našao Novosađanin David Dragojević kojem su novinari postavljali pitanja uglavnom za Aleksandru Subotić.

Novinari su rekli atraktivnom fudbaleru da su pitali njegovu majku da li joj se dopada Aleksandra, ali da on kaže šta misli da je odgovorila. Takođe, pitali su ga šta bi uradio kada bi mu porodica rekla da je ostavi.

Oni mene podržavaju i imaju svoje mišljenje. Znam da je moja mama rekla da se nje to ne tiče i da ne želi da se meša u našu vezu – rekao je on.

Novinari su ga potom pitali koliko dobro poznaje Aleksandru, pa su mu postavljali pitanja oko njenog datuma rođenja, omiljene boje, na šta on nije znao da odgovori.

Ali, kada su ga pitali kakva je Aleksandra u krevetu, David se zacrveneo.

Ne mogu to da kažem pred kamerama – rekao je stidljivo on.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter