Izvor:
20.03.2017 u 23:01
0

„UPOZNAJTE PAROVE“ POMERA GRANICE: U goste stižu dva bivša takmičara koja će pomrsiti konce svima!

Učesnici pete sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi", i ovog ponedeljka od 18:30h na programu imaju emisiju "Upoznajte Parove".

Voditeljka Jovana Jeremić, i večeras će imati fenomenalne goste u studiju, koji će svojom pojavom napraviti pravu pometnju, a neki takmičari neće biti mnogo srećni kada ih vide.

Naime, u goste dolazi bivši učesnik i reper Bane Čolak. On je u lošim odnosima sa Dalilom Mujić, ali ga to ne sprečava da se druži sa njenim dečkom Dadom Solomanom, pa ćemo videti šta će Dalila reći na to.

Pored njega, u studiu će se naći i još jedan bivši takmičar, Stefan, kao i podrška Mikija MećaveBeli Ivan, a tu će biti i novinarka Katarina Lekić.

Biće ovo još jedno veoma uzbudljivo veče u vili i studiu, zato obavezno ostanite uz Happy televiziju i Happytv.rs i od 18:30h, ispratite "Upoznajte Parove".

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter