Izvor:
21.03.2017 u 02:20
0

NIKAD STROŽIJA PRODUKCIJA HAPPY TELEVIZIJE: Ova takmičarka je plakala, lupala u vrata i molila da joj se smanji kazna!

Mada su učesnici različitih karaktera i temperamenta, a boravak u zatvorenom prostoru dodatno doprinosi njihovim emocijama, pa ih treba razumeti, produkcija rijalitija "Parovi" i Hepi televizije i za najmanju agresiju kaznjava zestoko.

Mada su mnogi ucesnici pomislili da je Jelena Krunić stvarno polomila nos Kseniji Kranjec, kad je kažnjena sa hiljadu evra od honorara i dugo izolovana od učešća u programu, ubrzo se saznalo da je u pitanju šamar, ali, prema pravilima produkcije Hepi televizije bilo kakva agresija je – nedozvoljena.

Svesna da će zbog svog ponašanja biti oštećena novčano i izolovana iz programa, zbog kojeg je učesnik, dok su se drugi zabavljali u vili, Jelena Krunić je plakala, lupala u vrata i molila da je vrate u program. Komentarisali su da je nervozna zbog toga sto su je gledaoci nominovali i da se plaši da će biti izbačena iz vile, jer upravo gledaoci odlučuju ko napušta rijaliti.

Sve vreme Ksenija Kranjec bila je u programu i učestvovala sa ostalim takmicarima.

Kao i svi koji remete rad zabavno humorističkog programa "Parovi" i ova učesnica je kažnjena prema pravilniku koji je jasan i veoma decidan – kazu u produkciji Hepi televizije.

Inače, svi ce se složiti, da je u ovom rijalitiju gotovo iščezlo gađanje, polivanje, sve se svodi na verbalnu komunikaciju na čemu se od početka ovog rijalitija insistira. Jer, rijaliti je psihološka igra, u kojoj opstaju najjači mentalno.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter