NIKAD STROŽIJA PRODUKCIJA HAPPY TELEVIZIJE: Ova takmičarka je plakala, lupala u vrata i molila da joj se smanji kazna!

 

Mada su učesnici različitih karaktera i temperamenta, a boravak u zatvorenom prostoru dodatno doprinosi njihovim emocijama, pa ih treba razumeti, produkcija rijalitija "Parovi" i Hepi televizije i za najmanju agresiju kaznjava zestoko.


Mada su mnogi ucesnici pomislili da je Jelena Krunić stvarno polomila nos Kseniji Kranjec, kad je kažnjena sa hiljadu evra od honorara i dugo izolovana od učešća u programu, ubrzo se saznalo da je u pitanju šamar, ali, prema pravilima produkcije Hepi televizije bilo kakva agresija je - nedozvoljena.

 

 


Svesna da će zbog svog ponašanja biti oštećena novčano i izolovana iz programa, zbog kojeg je učesnik, dok su se drugi zabavljali u vili, Jelena Krunić je plakala, lupala u vrata i molila da je vrate u program. Komentarisali su da je nervozna zbog toga sto su je gledaoci nominovali i da se plaši da će biti izbačena iz vile, jer upravo gledaoci odlučuju ko napušta rijaliti.


Sve vreme Ksenija Kranjec bila je u programu i učestvovala sa ostalim takmicarima.

 

 


- Kao i svi koji remete rad zabavno humorističkog programa "Parovi" i ova učesnica je kažnjena prema pravilniku koji je jasan i veoma decidan - kazu u produkciji Hepi televizije.


Inače, svi ce se složiti, da je u ovom rijalitiju gotovo iščezlo gađanje, polivanje, sve se svodi na verbalnu komunikaciju na čemu se od početka ovog rijalitija insistira. Jer, rijaliti je psihološka igra, u kojoj opstaju najjači mentalno.

 

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost