Izvor:
25.03.2017 u 01:45
0

„PAROVIMA“ ĆE OSMESI SPASTI SA LICA: Voditeljka Bojana ulazi u vilu jer će nekoliko učesnika…

Kao što je poznato, petak je rezervisan za nominacije, kada će učesnici zabavno – humorističkog programa "Parovi" napisati na papiru ime osobe koju bi želeli da izbace iz daljeg takmičenja.

Pored njihovih glasova koji će se sabirati (učesnik koji bude imao najviše glasova, biće nominovan), produkcije koja će takođe nominovati i glas publike ima važnu ulogu u nominacijama.

Prema tome, večeras će učesnici nominovati, produkcija i publika, a ko će se naći na "crnoj listi", saznaćemo od 22:30 na Happy televiziji kada će voditeljka Bojana Ristivojević ući u vilu "Parova".

Ostanite uz Happy televiziju i pratite nas na happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter