Izvor:
25.03.2017 u 05:01
0

PUBLIKA JE ODLUČILA: Evo koga su gledaoci nominovali ovog petka! (FOTO)

U najpopularnijoj vili "Parovi" odvijaju se nominacije, a već na samom početku otvorena je tabela sa negativnim glasovima publike.

Na prvom mestu našla se Nišlijka Miljana Kulić koja je dobila 0,9% negativnih glasova, dok se ispod nje našla hrvatska pevačica Slađana Petrušić.

Učesnici "Parova" su nagađali ko će ovog petka biti nominovan od strane publike, a Dalila Mujić je vikala kako će se na tabeli sigurno naći ona, Vesna Rivas i Miki Mećava.

Za sebe je bila u pravu, pa je tako ona zauzela treće mesto. Ispod nje se našla Vesna Rivas, tako da ona sigurno neće biti nominovana od strane publike.

Ipak, poslednje mesto na tabeli i osvojenih 42,7% dobio je Milutin Radosavljević Mili, tako da je on direktno nominovan od strane gledalaca.

Ostanite uz Happy televiziju i praite nas na happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter