Izvor:
25.03.2017 u 05:53
0

„PAROVI“ U ŠOKU: Dalila slomila nos! (FOTO)

Dalila Mujić i Vesna Rivas večeras su se, kao i obično, posvađale, a Rivasova je uvredila svoju cimerku iz vile koja joj nikako nije ostala dužna.

Vesna je govorila kako Dalila ima kriv nos, a Mujićeva je istakla da je toga svesna pošto je u detinjstvu imala malu nezgodu.

Ja sam svesna da imam kriv nos, operisaću ga kada ja to budem želela. Kada sam bila mala slomila sam nos. Uostalom, Bog je poslednje na čoveku stvorio nos i zato ne mogu svi da imaju isti nos – rekla je ona.

Dalila je potom dodala da je Vesna debela i da se nos može korigovati, dok njena kilaže ne može jer je, kako je rekla, debela već godinama.

Svi su bili šokirani pošto niko nije znao da je Dalila kao mala slomila nos.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter