Izvor:
25.03.2017 u 06:19
0

NIJE ONO ZA ŠTA SE PREDSTAVLJA? Procurele šokantne fotografije Branke Okuke sa starijim gospodinom!

Voditeljka Bojana Ristivojević rekla je Branki Okuki da su se javili neki gledaoci koji tvrde da ona uopšte nije tako naivna i čedna, nego da je "pravo čudo".

Bojana je rekla kako su gledaoci rekli da su se na internetu pojavile njene fotografije sa čovekom starijim od nje kojeg je zavela na letovanju.

Ja znam ko sam i šta sam, to su totalne neistine. To što se javljaju tamo neki ljudi, uopšte me ne zanima. Nikad u životu nisam imala starijeg čoveka, ni kombinaciju neku, ni komunikaciju. Najstariji momak mi je bio 8-9 godina stariji od mene. Novinari mogu da istražuju, zaista to nije tačno. Ne znam koja slika je u pitanju, ali to je čista izmišljotina – rekla je ona.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter