Izvor:
25.03.2017 u 07:53
0

VODITELJKA SE HVATALA ZA GLAVU: Učesnici „Parova“ su ovaj put prešli granicu! (FOTO)

Kakav šou u vili "Parova"!

Voditeljka Bojana Ristivojević nije mogla da se suzdrži kada je videla šta učesnici najgledanijeg rijalitija rade za stolom!

Naime, dok je Tomislav Vasiljević Piculin obrazlagao svoju nominaciju koju je dao Miljani Kulić, za stolom je kružila jabuka koju su svi redom jeli. Jabuka je stajala ispred Nikole Lakića, a potom je kružila dalje.

Slađa je uzela jabuku i stavila je pod haljinu, a onda je dala Mikiju. Odatle ju je uzeo Nikola Strahinić koji je zagrizao, pa je opet vratio pred Mikijem.

Zatim je zagrizla Dalila, pa je opet vratila pred Mikijem, a odatle je uzela Slađa koja je opet jabuku protrljala među noge.

Na kraju je Miki uzeo jabuku i ispljeskao je na stolu. Svi su skočili i valjali se od smeha, a čak ni voditeljka nije mogla da se kontroliše od smeha.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter