Izvor:
27.03.2017 u 06:07
0

DA LI ĆE I POSLE OVOGA OSTATI SA NJOM? David saznao jezive detalje iz Aleksandrine prošlosti!

Srboljub Subotić, stric učesnice šou programa "Parovi" izazvao je veliku pometnju ulaskom u najpopularniji rijaliti na Balkanu!

On je ispričao šokantne detalje iz Aleksandrine prošlosti koje su izgleda pogodile njenog dečka Davida Dragojevića.

Srboljub je rekao da je Aleksandra za malo završila u zatvoru jer je učestvovala u krivičnom delu iznude, kao i da ona nije u dobrim odnosima sa sestrom Goranom koja se, prema njegovim rečima, srami svoje sestre.

Srboljub je takođe pričao kako je Aleksandra "širila noge prijateljima njenog uca" i kako se uvek družila sa opasnim momcima koj isu joj dolazili u kuću. Nakon što je ovo ispričao, Aleksandra je ustala od stola i otišla u kupatilo, a David je potrčao za njom.

On ju je grlio i ljubio, međutim kada su se vratili, on je totalno promenio boju, slušao je šta priča Srboljub, a oči su mu se caklile kao da je plakao.

Šta će biti sa njima dvoma posle Srboljubovog ulaska, videćemo.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter