Izvor:
27.03.2017 u 21:36
0

RAPLAKALA SRBIJU: Miljanina poruka fanovima, namamiće vam suze na oči! (foto)

Sudeći po raspoloženju učesnika, dan nakon izbacivanja popularnog Nkšićanina, protiče mirno i bez pada raspoloženja.

Anamarija Džambatov, Smilja Janković i Miljana Kulić raspoložene su od ranog jutra i samoinicijativno su vodile emisiju, u kojoj su se dotakle mnogih aktuelnih tema u "Parovima".

Naime, za sami kraj emisije, naše učesnice su bile veoma inspirativne, te su poručile našim gledaocima ono što im je bilo na srcu.

Miljana je obratila svojim fanovima:

– Fanovima i gledaocima Happy televizije želim da poručim da uvek budu nesmejani, uvke budu raspoloženi, jer kakve su vam misli, takav vam je život. Radite na sebi, na vrhu uvek ima mesta ako se krene sa dna! Ostanite i dalje uz vašu omiljenu Miljanu Kulić i podržavajte me do samog kraja , a ja vam obećavam da ću kao i do sada biti potpuno svoja i neponoljiva rekla je učesnica.

Da saznate sve detalje iz najaktuelnije vile "Parova", ostanite na happytv.rs!

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter