Izvor:
28.03.2017 u 00:54
0

SRBA OTKRIO ŠOKANTNE DETALJE: Aleksandra je imala teško detinjstvo jer su joj kriminalci…

Srboljub Subotić je večeras šokirao izjavom o odrastanju Aleksandre Subotić. Naime, Srba je ispričao da je on bio taj koji je pokušao da "spasi" Aleksandru.

Aleksandra je pobegla od Ljube. Od kada je došla da živi u Kaluđericu ona je počela da izlazi svako veče. Izlazila je sa kriminalcima, njoj su oni izgledali kao normalni ljudi. Ljubina greška je što je to dopustila. Ja sam pokušao da je izvučem, ali bezuspešno – rekao je Srba.

Srba je rekao da zbog mnogih stvari Aleksandra nije kriva, ali da je njen problem što nikada nije htela d aprihvati pomoć…

Ostanite uz Happytv jer vas očekuje još mnogo iznenađenja!

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter