Izvor:
28.03.2017 u 03:09
0

VEČERAŠNJI „PAROGRAF“ OTKRIĆE PRAVU ISTINU: Srboljub Subotić otkriva sadržinu pisama koje je Čabarkapa slao Aleksandri!

Večeras nas očekuje najuzbudljiviji "Parograf" do sada, jer će se u vrućoj stolici naći novi učesnik zabavno – humorističkog programa "Parovi" Srboljub Subotić.

Od 22:30 časova imaćemo priliku da čujemo njegovu neverovatnu ispovest i konačnu istinu o odnosu sa Aleksandrom Subotić, ćerkom njegovog brata Karađorđa.

Aleksandra je sinoć burno reagovala kada je ugledala svog strica na vratima luksuzne vile u Zemunu, a kako su im tvrdnje bile kontradiktorne, Srboljub je sam tražio da ide na poligraf i da odgovori na pitanja koja mesecima zanimaju javnost.

On je čak pozvao i Aleksandru da mu se pridruži, međutim ona ga je posmatrala u neverici i ćutala.

Šta će Srboljub večeras otkriti o svom i životima cele porodice Subotić, saznaćete u 22:30 časova na Happy televiziji.

Pitanja koja će mu biti postavljena, izazvaće pravu buru u javnosti. Da li je Srboljub imao tešku saobraćajnu nesreću, planira li da objavi pisma koja je Čabarkapa slao Aleksandri, da li je Aleksandri isključio grejanje, saznaćemo večeras.

Ostanite uz Happy televiziju večeras i pogledajte "Parograf", a za više informacije i sve detalje iz vile posetite happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter