Izvor:
28.03.2017 u 04:33
0

SRBOLJUB ŠOKIRAO NA POLIGRAFU: Aleksandra je učestvovala u kriminalnim delima iznude!

Srboljubovo učešće na poligrafu izazvalo je veliku pometnju u vili "Parova" pošto se Aleksandra Subotić ubacivala u svaku njegovu reč.

Srboljub je odgovorio na pitanje da li je istina da je ušao u rijaliti zbog Aleksandre Subotić.

On je objasnio da je ušao kako bi sprao ljagu sa svog imena i da ovo nije tačan odgovor.

Srboljub je spomenuo da je Aleksandra učestvovala u kriminalnim radnjama iznude, a potom se dotakao Aleksandra Čabarkape.

U presudi se navodi Aleksandrino ime, da je bila prisutna negde u Sremskoj Mitovici, gde je bila prisutna u krivičnom delu iznude. Čovek je povukao prijave jer je maloletna, jer neće njenog oca da uvodi u sve ovo. Mi smo svi znali, ali nismo imali detaljne informacije – rekao je on.

Posedujem oslobađajuću presudu jer taj čovek govori neistinu. Postoji moja prijava protiv te osobe koja je kriminalna. Ta osoba mi je pretila putem društvene mreže, nudio mi je novac – dobacila je ona.

Srboljub je tačno odgovorio na ovo pitanje.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter