Izvor:
28.03.2017 u 05:35
0

ŠTA ĆE LJUBA REĆI NA OVO? Srboljub priznao na poligrafu koji je pravi razlog sukoba sa bivšom snajkom!

Srboljub Subotić večeras je odgovorio i na pitanje o svojoj bivšoj snajki Ljubi Pantović.

Da li je istina da ste ušli u "Parove" da biste otkrili nepoznate detalje o svom odnosu sa Ljubom Pantović? – glasilo je pitanje.

Ne želim da je vređam niti blatim. Nismo nikada bili prisni, više smo bili u svađi, ja sam cenio svog brata, pokušavao sam da ga sprečim u nekim stvarima. Ona nikada nije krenula na mene, suprotstavljao sam se oko dece. Aleksandru je odgajao jedan od kumova, Ljuba nije bila kući. Ceo život je tu decu odgajao neko ko nije iz porodice. Tvoj otac je bio u bekstvu jer ga je prijavila Ljubina majka – rekao je on.

– Moja majka se žrtvovala. Moja baba je bila obrazovana, ona nije prihvatala da se moja majka udala za kriminalca, zato ga je prijavila – rekla je Aleksandra.

Ljuba je osećala da ne može da mi napakosti. Ona je znala čime se Karađorđe bavi, a ćutala je. Bila je u svim pričama. Karađorđe je rekao javno da se ne boji zatvora, ali da se ne desi da ona leži u zatvoru – rekao je on.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter