Izvor:
28.03.2017 u 05:56
0

PREPISKA ALEKSANDRE I ČABARKAPE IZAŠLA NA VIDELO: Evo šta je pisalo u pismu koje je Srboljub našao u kontejneru!

Da li je istina da ste za vezu Aleksandre i Čabarkape saznali od najbližeg komšije? – glasilo je sledeće pitanje za Srboljuba Subotića na poligrafu.

Nisam prvi saznao, tj.od familije jesam. Rekao sam Karađorđu kada sam saznao, on nije verovao. Rekao mi je da prijavim policiji, ali oni nisu mogli ništa. Ja sma našao njena i Čabarkapina pisma, to su krajnje pornografska i erotska pisma. Bili su i crteži, bolje da ne znate – rekao je on.

Aleksandra se na ovo smejala, a potom je rekla da su pisali neke intimne stvari.

Kako te nije bilo sramota da ukradeš to pismo? Ja sam se dopisivala sa ocem svog deteta – pitala je ona.

Ona je imala nalog da zapali ta pisma, ali nije. Strašno. Ja ću napisati knjigu, to će biti šokantan naslov. Nisam ukrao pismo, izvadio sam iz kontejnera – govorio je on.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter