Izvor:
28.03.2017 u 07:29
0

PREKIPELO MU: David ustao da brani devojku nakon što je Srboljub rekao da planira da objavi…

Srboljub Subotić rekao je da ne planira da objavi publikaciju od pisama koje je Čabarkapa pisao Aleksandri iz zatvora, nego da planira da piše knjigu koju je već počeo.

To bi bilo neprimereno.Imam otprilike jedan štos pisama, ali nisu bitna jer ih neću objaviti. Nije primereno. Napisaću knjigu kao sagu da ostane pisani trag o mojoj porodici. Bilo je raznih nesitina, najviše laži dotičnog gospodina. Novinari su me opsedali, iskrivili su priču da naprave rijaliti i napravili su ga.

David je pitao Srboljuba da li pitanja kao što su kome Aleksandra širi noge i koju školu je završila postavlja osoba koja je voli.

Ona treba da kaže koju školu je završila. Mislio sam na obrazovanje, nsii me shvatio, ko god da je shvatio, shvatio je pogrešno. Ja njenu diplomu nikada nisam video. Ona može da završi školu.

Srboljub je iskreno odgovorio na ovo pitanje.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter