Izvor:
28.03.2017 u 22:39
0

ODREAGOVAO NA ALEKSANDRIN I DAVIDOV SEKS: Čabarkapa poslao još jedno pismo, ali moli da se NE PROČITA JAVNO!

Aleksandar Čabarkapa je definitivno najpopularniji zatvorenik iz Centralnog zatvora s obzirom na to da je česta tema u zabavno – humorističkom programu "Parovi"!

Naime, sinoć je otac deteta Aleksandre Subotić poslao pismo u kojem je žestoko opleo po Srboljubu Subotiću koji već dva dana boravi u luksuznoj vili. U pismu je poslao i izveštaje iz bolnice u kojima piše da je Aleksandra posetila doktora jer je imala povrede u predelu trbuha (Ljubina ćerka je tvrdila da ju je strina tukla, međutim Srboljub je na poligrafu odgovorio na ovo pitanje i odgovor je bio "Ne", što je poligraf i prepoznao kao istinu).

No, Čabarkapa izgleda ne odustaje pošto je i danas poslao pismo. Ipak, on je tražio da se pismo ne pročita, međutim da li će se ipak saznati njegova sadržina, saznaćemo večeras.

Ostanite uz happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter